CONTACTEER ONS

  • Maandag - Vrijdag
    08u30 - 17u30

  • Zaterdag
    09u30 - 14u00
    op afspraak

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN VAN PERSONENWAGENS 

Groot of klein onderhoud en alle herstellingen 

Alle merken van personenwagens 

Garage Sleeckx D. is uitgerust met het meest moderne gereedschap en een uitgebreid machinepark om elke wagen, van gelijk welk merk, de beste service te geven. Met onze nauwkeurige uitleesapparatuur stellen wij eerst een gedetailleerde diagnose van uw voertuig en gaan vervolgens aan de slag om u de beste service te bieden. Wij controleren en herstellen onder andere remmen, schokdempers, lichten, olie, remvloeistof, sproeivloeistof van de ruiten, riemen, … Ook voor het nakijken en vervangen van uw zomer-, winter- of vierseizoenen banden, of voor het stockeren ervan, bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen. Bij Garage Sleeckx D. rijdt u buiten als een tevreden klant! 

Wenst u meer informatie over het onderhoud of de herstelling van uw personenwagen of wil u een afspraak maken? Contacteer ons vandaag nog. Uw voertuig is bij ons in goede handen! 

Of bent u misschien op zoek naar een garage voor uw bestelwagen, uw aanhangwagen of uw oldtimer? Ook hier helpt Garage Sleeckx D. u graag verder!