CONTACTEER ONS

  • Maandag - Vrijdag
    08u30 - 17u30

  • Zaterdag
    09u30 - 14u00
    op afspraak

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN VAN BESTELWAGENS 

Specialist in bestelwagens 

Garage Sleeckx D. is gespecialiseerd in bestelwagens. U kan bij ons terecht voor een klein en een groot onderhoud, maar ook voor de inrichting van uw bestelwagen. 

Wenst u uw bestelwagen in te richten volgens de noden van uw activiteit? Wij verzorgen de inrichting van uw voertuig van A tot Z, voor elk beroep, volledig op uw maat en naar uw wens. Hierbij denken we aan de vloer en wanden van uw bestelwagen, kasten en rekken, dakdragers, maar ook aan veiligheidssloten om uw kostbaar materiaal te beschermen tegen diefstal. 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als de beste hoe dit moet gebeuren en staan wij u ook graag bij met professioneel advies. Met een praktisch ingerichte bestelwagen kan u op een efficiënte en veilige manier uw klanten bijstaan wanneer u op de baan bent. 

Wenst u meer informatie over het onderhoud, de herstelling of de inrichting van uw bestelwagen of wil u een afspraak maken? Contacteer ons vandaag nog. Uw voertuig is bij ons in goede handen! 

Of bent u misschien op zoek naar een garage voor uw personenwagen, uw aanhangwagen of uw oldtimer? Ook hier helpt Garage Sleeckx D. u graag verder!