CONTACTEER ONS

  • Maandag - Vrijdag
    08u30 - 17u30

  • Zaterdag
    09u30 - 14u00
    op afspraak

KEURINGSERVICE 

Probleemloos door de autokeuring 

Voor uw eigen veiligheid en voor de veiligheid van de andere weggebruikers is het belangrijk dat uw voertuig technisch in orde is wanneer u zich op de openbare weg begeeft. Een periodieke keuring ziet hierop toe en is ook verplicht. Ook oldtimers moeten periodiek gekeurd worden. Hoe frequent dit moet gebeuren, hangt af van de leeftijd van uw oldtimer. Wij geven u hierover graag alle informatie.

Om er zeker van te zijn dat u van de eerste keer door de autokeuring geraakt, controleren wij uw voertuig vooraf op alle kritische punten en doen indien nodig ook de vereiste herstellingen. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig in optimale conditie is en probleemloos door de keuring geraakt. 

Garage Sleeckx D. gaat voor u naar de autokeuring 

Ziet u er tegenop om zelf naar de keuring te gaan met uw voertuig of hebt u weinig tijd om daar in de file te gaan staan? Dan bent u niet alleen. Bij Garage Sleeckx D. kan u ervoor kiezen dat wij met uw voertuig naar de autokeuring gaan. Wij zorgen dat uw voertuig technisch volledig in orde is en loodsen hem probleemloos door de autokeuring. 

Wenst u meer informatie over het onderhoud, de herstelling of een deelrestauratie van uw oldtimer of wil u een afspraak maken? Contacteer ons vandaag nog. Uw voertuig is bij ons in goede handen! 

Of bent u misschien op zoek naar een garage voor uw bestelwagen, uw personenwagen of uw aanhangwagen? Ook hier helpt Garage Sleeckx D. u graag verder!